Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

Verslag zaterdag 1                                                    5 september 2015
Nu dan eindelijk de eerste competitie wedstrijd tegen Tos actief. Beginnend zonder onze geblesseerde aanvoerder Gijs begon Tos actief beter dan wij. Maar na een prachtige solo van Bebeto en dito afgemaakt ging het beter met ons spel. We probeerde als het kon onze tegenstanders af te jagen en druk te zetten. Al snel lag nummer twee in het netje bij Tos. Een fraaie solo op het middenveld van Sheer bekroonde hij met een mooi afstandschot. We
kwamen steeds beter in ons spel en het duurde dan ook niet lang of de derde lag er in uit een soort voorzet, die door iedereen gemist bij de tweede paal binnen plofte. Bebeto kreeg deze treffer achter zijn naam.
Het opjagen van de zwakke verdediging van Tos had succes. Het vierde was daar een voorbeeld van. Na terugspelen op de keeper van Tos actief
ging Tiago direct doorjagen, veroverde de bal en schoot hem eenvoudig binnen.
Helaas gaven we knulig een treffer cadeau aan Tos actief door een foute terugspeelbal.
De tweede helft begonnen we derhalve met een 1-­-4 stand. De tweede helft leverde nog drie doelpunten op en deze doelpunten waren van grote schoonheid. Vooral de assist bij het 5e doelpunt was van grote klasse door Sassen. Vanaf links om de verdediging met een boog naar de rechterkant waar Karim de bal aannam en even fraai afronde!
We incasseerden ook geen tegendoelpunt meer al waren er wel kleine kansen maar door prima keeperswerk van Peter en de goede verdediging met aanvoerder Jelle als slot op de deur en goede leiding gevend aan zijn mede verdedigers kwam er geen doelpunt meer voor de thuisclub bij. De 1-­-6 en 1-­-7 kwamen van de voet van Segay Gemin. Hij had zijn prima
tweede helft kunnen bekronen met een hattrick na weer zo’n fraaie aanval vanaf rechts.
Een 1-­-7 overwinning en na een speelronde aan kop in de 4e klasse D.
Hoop bij de volgende thuiswedstrijd tegen Overamstel op veel publiek en steun voor de zaterdag 1.
De begeleiding rond dit elftal is alleen nog op zoek naar een vaste assistent scheidsrechter!
Wie wil op de zaterdag betrokken zijn bij dit elftal wat gaat voor het kampioenschap en wil het vlaggetje hanteren? Voor de jongens zou dit prachtig zijn.

Sporting Martinus trekt aan het langste eind in topper tegen Buiksloot

Op sportpark Buiksloterbanne stond dit weekend de wedstrijd tussen DVC Buiksloot en Sporting Martinus op het programma. De nummer 4 en nummer 3 uit de 4de klasse d. Beide ploegen waren dan gewaagd aan elkaar.

In de beginfase was het Buiksloot dat met goed voetbal de wedstrijd in handen leek te hebben. Vanuit de achterhoede werd er goed gecombineerd en het vervolg moest leiden tot grote kansen. Toch kwam Buiksloot op voorsprong uit een corner. In de 20ste minuut kreeg Boerwinkel de bal niet goed op zijn hoofd waardoor de bal plots voor de voeten van M.Hashemi belande. Die twijfelde niet en haalde net binnen de zestien uit en scoorde. Na deze goal voerde Sporting Martinus de druk op en dwong een aantal kansen af. Er volgde echter een grote kans voor Buiksloot. Sassen schoot de bal buiten de zestien op de lat. Sporting Martinus sloeg uiteindelijk in de eerste helft nog toe. Na goed druk zetten van Martinus kreeg Niels Koningen de bal bij Tom Posthuma. Die haalde onberispelijk uit en zette de 1-1 op het scorebord.

In de tweede helft konden beide ploegen de wedstrijd niet echt naar hun toe trekken. Buiksloot leek op voorsprong te komen toen Heerenveen goed werd weggestuurd en 1 op 1 voor de keeper werd gezet. De keeper van Sporting Martinus bleef echter lang staan en kon de spits van Buiksloot afstoppen. Sporting Martinus kreeg hierdoor het geloof dat er meer te halen viel en dat gevoel kwam tot uiting in de 70 ste minuut. Bart Sandbergen gaf, na een goede actie, de bal voor richting Niels Koningen en die schoot de bal binnen. Een gelijkspel hing lang in de lucht en de grootste kans van de wedstrijd was niet besteed aan de ingevallen Jamal. Hierdoor ging Buiksloot strijdend ten onder en stijgt Sporting Martinus een plek op de ranglijst.

Volgende week neemt Buiksloot het op tegen Fortius en Sporting Martinus ontvangt thuis Zeeburgia.

Scoreverloop
1-0 M.Hashemi
1-1 Tom Posthuma (Niels Koningen)
1-2 Niels Koningen (Bart Sandbergen)

Opstelling:
Groen; E.Hashemi, Gemin, Braaksma, Zielhorst; Boerwinkel, Jopek, Boumejjane, Sassen; M.Hashemi, HeerenveenBuiksloot Zaterdag 1 eindigt slechte reeks met een overwinning bij Overamstel


Zaterdag 22 november moesten de mannen van Henk Frijde het opnemen tegen de mannen van Overamstel. Vanaf het begin was het snel duidelijk dat Buiksloot het spel moest maken. Het was dan ook wachten op de eerste grote kans. Die kwam er in de 25ste minuut. Koch kwam goed door aan de linkerkant en had het voor het uitkiezen. Zijn pass was echter niet secuur genoeg waardoor de 0-0 nog steeds op het scorebord bleef. Buiksloot liet zich niet gek maken en combineerde rustig door. In de 30ste minuut was het Sheer die de weg op links vrij maakte voor de rappe Heerenveen. Die zag dat Gemin mee was opgekomen en gaf de bal strak bij de eerste paal. Gemin schoot de bal goed met z'n linkervoet in het netje. Met deze 0-1 werd de rust gehaald.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Buiksloot zocht al gauw naar de 0-2 en die kwam er via Sheer. Nadat Sheer zelf de aanval opzette, belande de bal via een aantal schijven uiteindelijk bij M.Hashemi die Sheer bij de tweede paal vrij zag staan. 5 minuten later viel de 0-3. Een goeie één-tweetje tussen M.Hashemi en Koch zorgde ervoor dat M.Hashemi door brak via de rechterkant. Hij behield het overzicht en zag Jopek vrij staan die de bal in het doel schoof. Hierna was het Overamstel dat uit een counter iets terug deed. Groen kwam iets te ver zijn doel uit waarop de spits van Overamstel de bal mooi over de keeper heen schoot. E.Hashemi zorgde ten slotte via een goed geschoten vrije trap voor de 1-4. En daar bleef het bij.

Doordat Fortius, Sporting Martinus en Zeeburgia verloren heeft Buiksloot extra goede zaken gedaan met deze 3 punten. Volgend week neemt Buiksloot het op tegen Sporting Martinus, dat nu 3 punten meer heeft. Een erg belangrijke duel. Komt dat dus zien!

Scoreverloop:
0-1 Gemin (Heerenveen)
0-2 Sheer (M.Hashemi)
0-3 Jopek (M.Hashemi)
1-4 E.Hashemi

Opstelling:
Groen; E.Hashemi, Gemin, Braaksma, Zielhorst; Jopek, Boerwinkel, Sheer, Koch; M.Hashemi, Heerenveen

BUIKSLOOT HOUDT STAND IN WESTKNOLLENDAM

Blauw Wit (W) 1 - De Volewijckers 1

  De Zaterdag 1 van dvc Buiksloot heeft zich prima staande weten te houden in de heenwedstrijd van de na-competitie finale tegen 3e klasser Blauw Wit (W). Na de verassende uitschakeling van A.F.C.’34 moesten de noord-Amsterdammers het vandaag doen zonder de geschorste Gijs Boerwinkel en Moamar Heerenveen. Op de bank zat de zieke en stemloze trainer/coach Remco van Twiller die in de coa... meer ยป

  • 31 mei 2014, 14:30
17-05-2014

De Volewijckers 1 - AFC 34 1

15-03-2014
12-10-2013

TOB 1 - De Volewijckers 1

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!