Contributie

Contributie

Contributie seizoen 2020 - 2021

 

 

 

Categorie

Basis

Selectie

Mini's

€ 165

n.v.t

O8 / O9

€ 165

€ 265

O10 / O11

€ 175

€ 275

O12 / O13

€ 185

€ 285

O14 / O15

€ 195

€ 295

O16 / O17

€ 205

€ 305

O18 / O19

€ 225

€ 325

O23

 

€ 325

Senioren

€ 275

n.v.t.

Veteranen

€ 275

n.v.t

Instroomgroep

€ 130

n.v.t

Niet spelend lid

€ 115

 

Donateur

€ 50

 

Inschrijfgeld

€ 10

 

     

Vrijwilligersbijdrage

€ 25 

 

     

 

Vanaf maandag 8 juni worden voor alle teams teambesprekingen ingepland. Daarna ontvang je een verzoek tot betaling van de contributie in de team-app.

 

Je kunt de contributie en toeslagen overmaken op:

NL 65 INGB 0005 0717 56

t.n.v. ASC de Volewijckers

Vermeld bij je overboeking:  "naam lid, teamnr"

 

Niet betalen = niet spelen

Je mag zelf kiezen of je de contributie ineens of in delen overmaakt. Zorg er alleen voor dat je het volledige bedrag vóór 1 september hebt betaald. Leden die niet hebben betaald, kunnen niet aan trainingen en wedstrijden deelnemen. 
Heb je niet op tijd betaald, dan mag het bestuur de vordering zonder verdere aankondiging aan een incassobureau geven. De incassokosten komen voor jouw rekening.


Het Jeugdsportfonds nodig?

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Leden die gebruik willen maken van het Jeugd Sport Fonds vullen de aanvraag  van deze subsidie in op de club. Dit kan al op de dag van de teambespreking.

 

Vrijwilligersbijdrage

Elk lid betaalt een vrijwilligersbijlage van € 25,-. Als ouders structureel een taak hebben uitgevoerd, wordt dit bedrag aan het eind van het seizoen teruggestort. De vrijwilligersbijdrage is niet bedoeld als afkoopsom. Om van de club een succes te maken is het van belang dat we dit met zijn allen doen. Niet eenmalig maar structureel. Wil jij ook bijdragen? Meld je dan aan bij de vrijwilligerscoördinator om te kijken welke functie goed bij je past. Vele handen maken licht werk en samen doen is dubbel zo leuk!

De teamtaken op de wedstrijddagen vallen overigens niet onder dit vrijwilligerswerk. Er wordt van iedereen verwacht twee keer per seizoen een taak uit te voeren tijdens een wedstrijddag. Daarbij word je begeleid door een ervaren vrijwilliger. Op deze website vind je binnenkort meer informatie over vrijwilligerswerk bij A.S.C. De Volewijckers.

 

De spelerspas

Ook in het seizoen 2020 /2021 is er voor elke speler vanaf de O13 een spelerspas nodig. Hiervoor moet een recente pasfoto ingeleverd worden bij de ledenadministratie. Mail de ledenadministratie om te vragen wanneer je daar terecht kan.

 

Contributie is belangrijk voor de club

Contributie is de belangrijkste bron van inkomsten voor onze vereniging. Met dit geld betalen we onder meer de huur van onze voetbalvelden. 

 

Contact

Heb je nog vragen over de contributie? Neem dan contact op met onze penningmeester.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!