• Er is de laatste tijd weer van alles gebeurd, en er staat nog meer op stapel. Hieronder een update vanuit het bestuur van wat er allemaal gaande is binnen onze mooie club.

   

  Kampioenen

  Na afgelopen weekend is de 1ste fase van het seizoen ‘23/’24 afgerond. Enkele teams, waaronder natuurlijk ons vlaggenschip, hebben een doorlopende competitie. We willen echter wel even stil staan bij de 1ste fase aangezien een aantal teams zichzelf kampioen mogen noemen.

  Wij willen de volgende teams van harte feliciteren: JO8-1, JO9-5, JO10-4, JO10-5, JO12-1, en de JO14-1. Klasse gedaan!!!

   

  Kleding

  Zoals jullie (tot onze spijt) wellicht hebben gemerkt, zijn er de nodige uitdagingen met de leveringen van onze nieuwe kleding. De naleveringen zullen rechtstreeks naar onze club gaan. Wij houden jullie zo goed als dat gaat op de hoogte.

   

  Hoofdveld

  Er is wederom een vertraging met het omzetten van het hoofdveld naar een kunstgrasveld. Er is een bezwaar ingediend vanuit de omwonenden. Wij hebben begin november een overleg met de gemeente over onder meer de (realistische) tijdslijnen wanneer wij het kunstgrasveld mogen verwachten.

   

  Contributie

  Zoals jullie weten gaat vanaf dit seizoen de facturatie via Nikki. Om deze omzetting soepel te laten verlopen waren er wat administratieve omzettingen nodig. Alle teams en alle leden zijn handmatig gecontroleerd en gekoppeld aan de contributie. Onze dank gaat uit naar de Excel-tijger die dit heeft gedaan. Super!!

  De lijst zal voor de herfstvakantie samen met Nikki worden opgepakt. Jullie kunnen de facturen vanaf dat moment in je mailbox verwachten. Via een betaallink kunnen jullie de contributie dan voldoen.

  Mocht er onverhoopt een foutje in geslopen zijn, laat het dan aan Nikki weten en dan zorgen we er samen voor dat het goed komt.

   

  Onderhoud

  Elke week trainen tientallen trainers met honderden spelers en elke zaterdag is het een groot feest om iedereen te zien rennen over de velden. Dit heeft natuurlijk een impact op ons terrein en clubhuis.

  We willen hierbij dan ook onze grote dank uitspreken aan de onderhouds- en schoonmaakploeg die samen met andere vrijwilligers onze vereniging weer zo mooi uit de zomerstop hebben laten komen en er iedere week zorgen dat iedereen op een schoon terrein kan sporten!

  Laten we er allemaal op letten dat we ons sportcomplex schoon achterlaten als we klaar zijn op de velden, in de kleedkamers en ... nouja, eigenlijk overal :-) 

   

  Vacatures in het bestuur

  Op dit moment zijn er 3 belangrijke vacatures die ingevuld moeten worden:

  -        Voorzitter

  -        Secretaris

  -        Schaduw Penningmeester

  Heb je interesse? Of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar  voorzitter@ascdevolewijckers.nl.

   

  Vrijwilligers gezocht

  Verder zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons kunnen helpen om onze prachtige vereniging verder te helpen. Dus als jij iets voor de Volewijckers kunt en wilt betekenen ... bar, wedstrijdzaken, administratie, financiën, sponsoring, sponsorwerving, schoonmaak, teamleider ... laat het ons weten, dan kijken we samen wat mogelijk is.

   

  Prettige herfstvakantie

  Voor nu alvast een hele fijne herfstvakantie gewenst. Ga extra trainen, doe lekker mee bij VW academy, onderhoud je lenigheid en/of geniet van een paar welverdiende dagen vrij. Maar het belangrijkste: maak je klaar voor de eerstvolgende wedstrijd. Succes met fase 2!!

   

  Wij zijn de Volewijckers!

   

  Vriendelijke groet,

   

  Sophie, Lex, Bas & Thomas,

  namens het bestuur