• Ik heb weleens gezegd, dat we vaker als team moeten gaan spelen, ik heb ook weleens gezegd dat we meer als een team beginnen te spelen. Maar vandaag waren we een super team. We begonnen meteen vanaf de aftrap heel sterk. We speelde de bal lekker rond en we zetten goed druk op de helft van de tegenstander. De Dijk kwam er maar niet uit, want bij balverlies aan onze kant veroverde wij meteen de bal. Wat ik wel moet nageven is dat De Dijk in het begin zo compact stond dat wij niet konden scoren. Zo nu en dan was er een kans, maar die werd niet benut. We bleven naar de openingstreffer zoeken en die kwam dan ook via Amin 1-0. Kort daarna zetten we weer een aanval op waarbij Amin en Ilias alleen tegenover de verdediger en keeper stonden, Ilias aan de bal hield het overzicht en Amin speelde zichzelf vrij en op aangeven van Ilias kon Amin de 2-0 scoren die vandaag lekker op dreef was.

    We hebben tijdens de training veel geoefend om veelvuldig gebruik te maken van de flanken. En dan is het mooi om dit terug te zien in de wedstrijd. Via vele voorzetten vanaf de flanken vielen dan ook de meeste doelpunten. We waren vandaag oppermachtig en scoorde aan de lopende band, hier waren Liyam, Tayronne en weer Amin verantwoordelijk voor. Hierdoor konden we uitlopen naar een monsterscore van 12-0.

    De Dijk creƫerde zo nu en dan nog wat kansen maar die werden ook meteen onderschept door de verdediging die hoofdzakelijk bestond uit Gevairo, Dayan en Adam. En wat betreft de keeper die had vandaag weinig tot niks te doen, maar hield hiermee wel zijn doel schoon wat weer ook een mooie prestatie is. Of het aan de tegenstander lag of aan ons, daar kun je over twisten. Maar wat ik belangrijker vond is dat we echt aan onze afspraken hielden en elkaar de bal gunde en dat ik dingen terug kon zien waar we de afgelopen dagen op hebben getraind. De jongens hebben allemaal sterk gespeeld, maar de koning van de assist was Gevairo die door zijn wilskracht telkens weer de bal voor de goal kon voorgeven. Eindstand: 12-0.