• Beste Volewijckers,

     

    Ik ben Thomas Bayer. Tot het einde van het seizoen neem ik de taken over van de voorzitter. Op deze plek wil ik mij graag even kort aan jullie voorstellen.

     

    Voetbalvader, vrijwilliger,  speler

    Sinds onze oudste zoon in 2013 bij de club is komen voetballen, ben ik betrokken bij de huidige ASC De Volewijckers. Eerst als hulptrainer bij de mini's (naast ome Joop) en later als (mede-)trainer bij de JO-7 en JO-8. Hierna heb ik mij ook voorzichtig aangesloten bij het veteranenvoetbal, bij de 45+. Nadat het vorige bestuur onder leiding van Rob Schulp de naam De Volewijckers succesvol weer heeft doen herrijzen, ben ik als vice-voorzitter toegetreden tot het nieuwe bestuur. Hier maak ik nu sinds enige jaren met veel plezier deel van uit.

     

    Interim-voorzitter

    Na onderling verschil van inzicht over het te voeren beleid met de toenmalige voorzitter, heeft het bestuur mij gevraagd zijn taken tot het einde van dit seizoen waar te nemen als interim-voorzitter van ASC De Volewijckers. Dit in afwachting tot de verkiezing van een nieuwe voorzitter in de reguliere ALV die normaliter in november 2022 zal plaatsvinden.

     

    Transparantie

    Om meer transparantie te creƫren richting de leden aangaande wat er in het bestuur allemaal speelt, zal ik ieder maand sowieso een nieuwsbrief plaatsen op de website. Daarnaast wil ik een tweewekelijks "spreekuur" houden waarin de leden een afspraak met mij en/of een ander bestuurslid kunnen maken, om indien wenselijk dingen met ons te bespreken.

     

    Nu alles weer "open" lijkt te gaan, gaan wij er alles aan doen om gezamenlijk met alle leden dit seizoen tot een spetterend en positief einde te brengen.

    Wij zijn De Volewijckers!

     


    Met vriendelijke groet,

    Thomas Bayer