• Samen met de fysiotherapeuten van Performance Guys hebben we ons tot doel gesteld om de jeugd motorisch vaardiger te maken. Zo voorkomen we blessures en vergroten we prestatie en plezier. Om dit te bereiken starten we met het screenen van spelers. Selectiespelers zijn de afgelopen weken al gescreend. Komende week start de screening van de breedteteams.

   

  Screening in 2 delen

  In de screening brengen de fysiotherapeuten van Performace Guys  de fysieke status van spelers in kaart. De screening bestaat uit 2 onderdelen. Eerst een uitgebreid onderzoek waarin wordt gekeken naar mobiliteit en kracht. In het tweede deel worden een aantal fysieke oefeningen gescoord op kwaliteit en kwantiteit. Vervolgens zullen de spelers een trainingsschema ontvangen om de sterke punten te versterken en de zwakke punten op niveau te krijgen.

   

  Gratis voor kinderen

  Deze screening wordt voor kinderen onder de 18 volledig gedekt vanuit de basisverzekering. Hiervoor hebben wij wel het BSN-nummer van het kind nodig. De spelers dienen een toestemmingsformulier van de ouder/verzorger mee te nemen voor de screening.

   

  Screeningsdata

  Alle breedteteams kunnen op maandag 9 mei en woensdag 11 mei bij de club terecht voor de screening. Het tijdstip wordt gecommuniceerd via de teamleiders.  

   

  Vragen?

  Met vragen kun je van maandag tot en met donderdag van 16.30u-21.30u terecht bij onze fysio’s.