• In memoriam Bep Lanser,

  In de nacht van 16 en 17 augustus ontvingen wij het bericht, dat ons ere-lid en ridder van Oranje Nassau op 85-jarige leeftijd is overleden .

  Bep Lanser was een heel bekend lid van onze vereniging en heeft zijn sporen bij de club volledig verdiend.

  Begonnen als voetballend lid heeft hij diverse bestuursfuncties meer dan de nodige jaren verricht en dan vooral als penningmeester en voorzitter.

  Bep Lanser heeft waarschijnlijk de meeste besturen van de vereniging mee gemaakt en daarvoor is hij ook tot ere-lid benoemd en ook mocht hij zich Ridder van Oranje Nassau noemen.

  Bep Lanser was niet alleen in bestuursfuncties actief, hij leidde de thuiswedstrijden van de veteranen altijd tot een goed einde en is daar aan het eind van vorig seizoen pas meegestopt.

  Afgezien dat Bep Lanser bij de veteranen zijn wedstrijdjes floot, is hij ook in het amateurvoetbal een verdienstelijk scheidsrechter geweest en alleen zijn geringe lengte heeft hem in de weg gestaan om nog hoger te fluiten.

  In 1996 heeft Bep een zilveren speld en in 2011 een gouden speld als onderscheiding ontvangen van de KNVB.

  De vereniging verliest in Bep Lanser een markant en aimabel lid en wij wensen Ria , kinderen en verdere familie dan ook veel sterkte toe om met elkaar dit verlies te dragen.

  Mede namens het bestuur                                        
     
         Fred Los en Rob Schulp