• Donderdag j.l. kregen we het bericht, dat ons ere-lid Jan Brinkman op 31 augustus j.l. is overleden op 87-jarige leeftijd. 
   
   
  Jan was als spelend lid, als keeper bij De Volewijckers gekomen en heeft het keepen lang volgehouden. Na zijn actieve loopbaan heeft Jan zich op en in diverse plekken binnen de vereniging verdienstelijk gemaakt, onder meer in het bestuur van de club. Maar Jan blijft het meest in de herinnering van de oudere leden van de club als dé man van het papieren clubblad. Iedere maandag kwam hij op zijn brommer naar de club om in zijn "hok" het clubblad te stencillen. Dan kon Jan nog te
  wel eens uit zijn slof schieten, als de kopij niet op tijd was ingeleverd. Maar dat was hij al snel weer vergeten, want in de avonduren  stond hij er alweer om met de trainingsploeg van de maandagavond, die dan eerder kwam, de stencils te vouwen.
  Maar het was niet alleen ons clubblad, ook de keurige jaarverslagen mogen genoemd worden, want dat was echt vakwerk.
  Jan kon nog wel eens een beetje mopperen, maar altijd was dat snel over en kwam er weer een grapje achteraan. Jan blijft bij de ouderen voortleven als een echte Volewijcker.
   
  De crematie is helaas al gepasseerd en dat wordt vooral door de oudere leden betreurd, dit had helaas te maken met het te laat  doorkrijgen van dit trieste bericht, waardoor er geen afvaardiging van de club aanwezig was. De oudere kern van de club betreurt dit ten zeerste. 
   
  Langs deze weg condoleren wij alle nabestaanden van Jan met dit verlies en wensen wij de familie veel sterkte toe. Jan, we gaan je missen.