• In memoriam Arie Muller,

  Op woensdag j.l. bereikte ons het bericht, dat ere-lid Arie Muller op 91-jarige leeftijd is overleden.

  Het overlijden van Arie is al in korte tijd het derde bericht van een overlijden en wederom gaat er een stuk historie van De Volewijckers verloren.

  Arie was een uitstekende back in het volewijckers team, waar hij de achterhoede vormde met Siem van Oord als rechtsback en doelman Hagenaars en zijn enorme inzet in het verdedigen was heel typerend voor hem.

  Na een wedstrijd schoon van het veld gaan, was een zeldzaamheid om maar niet te spreken van dat kan niet.

  Later toen Arie aan het afbouwen was in een lager elftal, heeft een van de ondergetekenden nog het genoegen gehad om met hem in dat team te spelen, alleen zijn positie was toen spits en werd er nog over binnenspelers gesproken.

  Arie heeft zich later ook nog verdienstelijk gemaakt bij De Volewijckers in een aantal technische functies en daar drukte hij wel degelijk zijn stempel op, want hij wist het je wel te vertellen en op zich is dat een prima eigenschap.

  Ook als trainer is Arie werkzaam geweest bij de club en ook nog bij een aantal andere verenigingen.

  Wederom verliest De Volewijckers in het overlijden van Arie een ere-lid en een stuk historie van De Volewijckers in de periode, dat het Mosveld al een echt stadionnetje was gezien de volle tribunes en dan nog middenin een woonwijk, wij wensen Angelique Bor , Rolf , Arie , Daan , Greta , Krista  en aanhang veel sterkte toe om het verlies met elkaar op te vangen en elkaar hierbij te steunen.

  Rob Schulp en Fred Los