• Voor de inning van onze contributie zijn we een samenwerking aangegaan met NIKKI. Dit bedrijf helpt onze vereniging bij het innen en verwerken van de contributie. 

   

  NIKKI helpt de club

  De contributie is belangrijk voor het bestaan van onze club. De samenwerking met NIKKI scheelt ons veel werk. Alle contributiebetalingen worden via het NIKKI-systeem verwerkt. We hebben met NIKKI afspraken gemaakt en voor het hele seizoen een tijdlijn uitgestippeld. Zo kan NIKKI onze vereniging op maat ontzorgen. Onze vrijwiligers houden dan tijd over om zich bezig te houden met leukere zaken: voetbal.

   

  Om rekening mee te houden

  Wat betekent dit voor jou, als lid van ASC De Volewijckers?

  • Vanaf nu zul je vanuit het het NIKKI-systeem een betaalverzoek krijgen. Zij zullen alle communicatie rondom de inning voor hun rekening nemen. 
  • De vereniging kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal je voor betalingen doorverwijzen naar NIKKI.

  • NIKKI stuurt je een e-mail met een iDEAL-betaallink om de contributie in één keer te voldoen. Ook zit in deze eerste e-mail  een iDEAL-betaallink voor de contributiebetaling van de eerste termijn, als je liever in maandelijkse termijnen betaald.

  • Kies je ervoor om in maandelijkse termijnen te betale, dan worden er servicekosten in rekening gebracht. Deze bedragen 10% van de contributie, met een maximum van € 19,- per lid, per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de contributie en verdeeld over de maandelijkse termijnen.   

   

  Jeugdfonds Sport&Cultuur

  Maak je gebruikvan het Jeugdfonds, dan moet je deze zelf aanvragen. Zet dit op tijd in werking! Breng NIKKI hiervan op de hoogte. Als de vergoeding is ontvangen zal NIKKI eventueel contact opnemen, wanneer er nog een resterend bedrag openstaat. Je kunt hier meer informatie over terugvinden op de website van NIKKI bij de FAQ.

  Vragen?

  Heb je vragen over je contributie? Waarschijnlijk vind je het atwoord bij de FAQ op de website van NIKKI: nikki.nl/faq-leden/

  Staat jouw vraag er niet tussen? Je kunt NIKKI telefonisch bereiken via 0345 – 745 980.