• Ook dit jaar trapten we seizoen af met het traditionele Zilveren Pont Toernooi. Deze editie streden verschillende jeugdteams tegen elkaar. Onze O18-selectie nam het op tegen de BVO’s van FC Volendam, ADO Den Haag en Telstar.

   

  Een heerlijke voetbaldag

  De omstandigheden waren perfect op zaterdag 19 augustus. Het complex lag er bijzonder mooi bij en de grasvelden waren als biljartlakens. De dag begon met motregen maar naar gelang de aftrap naderde, trok de hemel open. Het publiek liep in groten getale de hekken binnen van de Buiksloterbanne om hun favoriete club aan het werk te zien. Vele bekende spelers van vroeger gaven acte de présence en vulden het complex met pure gezelligheid. Weet je nog wel oudje?  

   

  Visitekaartje O18

  Het deelnemersveld was uitdagend voor De Volewijckers als enige niet-BVO. Maar onze O18-telenten vormen een selctie met veel ambitie. En dat onze club voldoende talent in de gelederen heeft, lieten ze zeker zien. Het aanwezige publiek kreeg mooi voetbal en veel goals voorgeschoteld. Niet alleen was het weer zonnig, ook de toekomst voor onze club zag er zondag rooskleurig uit.

   

  FC Volendam wint

  De finale werd gespeeld tussen Volendam en ADO Den Haag, die het publiek trakteerden op een bijzonder leuke en spannende wedstrijd. Volendam kwam als grote winnaar uit de strijd. Zij mochten de Zilveren Pont in ontvangst nemen uit handen van bondscoach, voetbalanalist en ras-Volewijcker Andries Jonker.

   

  Topdag dankzij topvrijwilligers

  Het toernooi was wederom zeer geslaagd. Mede door de inzet van alle vrijwilligers van de club. In het bijzonder willen we de vele 45+ veteranen bedanken, die geheel belangeloos hun steentje hebben bijgedragen om er een topdag van te maken. Vrijwilligers bedankt!