• ASC De Volewijckers is verheugd aan te kondigen dat Jordy Roedoe is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer van onze Zaterdag 1. Met zijn aanstelling kijken we vol vertrouwen naar komend seizoen.

 • Visie en drive

  Jordy Roedoe, een jonge en ambitieuze trainer, brengt een frisse wind en een vernieuwde energie naar onze club. Zijn visie en drive passen perfect bij de doelstellingen van ASC De Volewijckers. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan zowel de prestaties als de ontwikkeling van onze spelers.

   

  Bouwen

  "Wij zijn erg blij met de komst van Jordy," aldus het bestuur van ASC De Volewijckers. "Hij is iemand met wie we verder kunnen bouwen aan onze mooie club. Met hem aan het roer verwachten we dat ons eerste team weer een voorbeeldfunctie binnen de vereniging kan vervullen. We streven ernaar om presteren, gezelligheid en ontwikkeling hand in hand te laten gaan."

   

  Een roemrijk verleden

  Jordy Roedoe neemt zijn nieuwe rol met enthousiasme aan en is vastbesloten om het beste uit het team te halen. “ASC De Volewijckers is natuurlijk een roemruchte club en ik wil graag bijdragen om de club weer op het niveau te krijgen waar ze horen te staan.“

   

  Een nieuwe stap

  Roedoe, die zelf een verdienstelijke, doch korte carrière als voetballer kende, heeft met dienstverbanden bij Amstelveen Heemraad, Roda’23, FC Amsterdam, OSV Nita en DWS al een aardig cv opgebouwd. Uiteraard hoopt hij daar met de Volewijckers een succesvol hoofdstuk aan toe te voegen.


  Wij wensen Jordy veel succes komend seizoen!