• Na een overwinning met 8-1 vorige week thuis tegen Hercules was het vandaag de tijd voor een uit wedstrijd tegen XVC ‘22

    De wedstrijd begon om 9.45uur in Zaandam met een wisselvallig weertje. Af en toe liet de zon zijn gezicht zien tussen de buien net als deze wedstrijd.

    1e helft hebben beide teams weinig laten van zich laten zien. We hebben enkele kansen gehad zonder resultaat, maar we hadden wel meer balbezit dan de tegenstander. Wij waren de spelmaker en de tegenstander liep achter de feiten aan.

    2e helft werd een totaal andere wedstrijd. Vlak na de rust stonden we met 1-0 achter. Halverwege de 2e helft kregen we op de middenveld een vrijetrap. Abdoul en een andere speler van ons stonden achter de bal,maar Sabri als spits fluisterde iets in hun oren en eiste de bal op. Na de fluitsignaal schoot hij de bal over alles en iedereen precies voor de keeper neer. De keeper dacht dat 'ie de bal kon pakken maar Jaydean kwam er heel slim tussen en tikte de bal binnen! 1-1! Was dit ingestudeerd door deze twee aanvallers!?
    Onze jongens kregen de smaak te pakken! ZVC moest wat terug doen en schoten alle ballen naar voren. Zo af en toe bij ons achterin werd het wat moeilijker omdat ZVC ging counteren maar onze keeper Alex was in topvorm vandaag! Hoge em lage ballen hield hij tegen! Niet veel later ging Jaydean links vanaf de zijlijn naar binnen toe en schoot van afstand de 1-2 rechts van de doel binnen! Wat een mooie trap! Daarna werd het nog spannerder omdat ZVC de stand gelijk wou trekken. Individuele fouten bij ons achterin werd ons bijna fataal toen we ook corners weg gaven. Enkele schoten kwamen of in de handen van onze keeper of gingen net naast. Totdat we vlak voor eindsignaal weer via de linker vleugel op de aanval gingen; Joshua die vandaag ook in topvorm was schoot vanaf de linkerkant met rechts in de linker bovenhoek waar de keeper niet bij kon! 1-3! Knap werk geleverd van onze team ondanks we 1-0 achter stonden!