• Wat een luxe, de ouders konden vandaag gewoon uitslapen! Jullie moesten het vandaag opnemen tegen de mannen uit Badhoevedorp. Zoals wel vaker was ook deze tegenstander fysiek een stuk verder maar ook in het teamspel. Dit blijkt toch wel een groot verschil met jullie; hoe tegenstanders al overspelen en op posities spelen. Maar laten we het zo zien; jullie gaan dit allemaal nog leren en dan zijn jullie zeker niet te stoppen!

    Jullie begonnen super na Tobias zijn laatste aanwijzingen, helaas vlogen er vier ballen in wat voor een snelle achterstand zorgde. Met ongekende werklust wisten vooral Ömer en Sam zich te onderscheiden door meerdere aanvallen onschadelijk te maken. Voor sommige blijft het moeilijk om de aandacht bij de eigen wedstrijd te houden, maar goed er gebeurt ook veel zullen we maar zeggen. De eerste helft wisten jullie de schade nog enigszins te beperken en schoot Adam nog een penalty over, jammer!

    In de 2e helft met Adam op doel taptje jullie uit een heel ander vaatje en door de werklust van Sam, Ömer en een werkelijke fantastisch keepende Adam trokken jullie gezamenlijk op! Max gooide er meerdere prachtig slidings uit en Driss vloog de tegenstanders naar de schenen, Jethro wist van geen ophouden en jaagde tegenstander op tot hun eigen doel gebied. Jack had een prachtig moment en sommige mensen dacht even dat Antony helemaal uit Manchester het veld betrad. Hij dolde zijn tegenstander tureluurs en gaf een puntgave voorzet die Sam simpel afronden! Naast verdedigen slalomde Sam nog langs meerdere tegenstanders tot eentje het niet meer aankon en hem neerhaalde. Sam twijfelde geen moment en de vrije trap die hij kreeg vuurde hij het doel in.

    1e helft 6-0, 2e helft 3-2. Kortom super knap hoe jullie zijn blijven strijden en uiteindelijk als team zijn gaan voetballen en terugkwamen! Laten we hopen dat Patrick binnenkort op zaterdag jullie samen met Tobias kan helpen want dan kan het alleen nog maar beter gaan, toppers zijn jullie !!