• Winnend 09-03 mentaal ijzersterk
    Allereerst complimenten voor Rayan, Ray, Ravi, Silver, Nadim, Jack, Hamza, Micha, Ayman, Samuel, Abe!
    De wedstrijd begint spannend. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Toch staan wij binnen tien minuten 0 -2 achter. Het systeem wordt omgegooid. Keeper Silver mag de lange bal spelen. Silver bereikt Ravi. Meteen effect. Ravi 1 – 2, Ravi 2 – 2. Dan een ongelukkige eigen goal 2 – 3. Nadim scoort de gelijkmaker 3 – 3. Er wordt pittig verdedigd door Jack, Rayan, Hamza, Samuel en Micha. Het team is aan! Speelt op positie en met combinatiespel wordt het via Ravi 4 – 3. De 09-3 heeft de smaak te pakken Nadim scoort de 5 – 3. Een solide spelende Ayman maakt de 6 – 3 en hij zorgt ook voor de eindstand 7 – 3. Het penalty schieten gaat vooruit! Mooie safes van de keepers Ray, Jack en Silver.
    Karakter
    Het team komt na een 0 -2 en 2 – 3 achterstand ijzersterk terug en wint uiteindelijk met 7 – 3. Een schouderklop omdat het team in de eerste tien minuten precies speelt zoals de trainer en coach hebben opgedragen. Dan blijkt dat het van achteruit opbouwen niet goed werkt omdat de tegenstander JOS Watergraafsmeer J0-1 er boven op zit. Wij missen Abe die als midden-midden het spel kan verdelen. Het team corrigeert zichzelf onder leiding van Ravi, Ayman en Nadim. Met de aanwijzingen van coach Hakkie bouwt het team het spel anders op. Dat werkt. Complimenten!
    Man of the match is TEAM 09-03! Dank aan Regine de elftalleider, Philip als scheidsrechter, Enrico voor de hulp bij het veld. Wij gaan door! Trainers Hakkie en Rudy