• A.S.C. De Volewijckers is een samenwerking aangegaan met de fysiotherapeuten van Performance Guys. Vanaf volgende week zijn ze beschikbaar voor alle leden. Ook zullen ze de komende tijd alle selectiespelers screenen.

   

  Performance Guys

  Performance Guys is een groep fysiotherapeuten met een frisse kijk op het vak. Klein begonnen in 2017 en sindsdien flink gegroeid. Alle Performance Guys zijn gekwalificeerde fysiotherapeuten met passie voor bewegen en trainen. Dit garandeert een optimale integratie van blessurepreventie, revalidatie en performance training. Performance Guys denkt outside the box en past de nieuwste ontwikkelingen toe. Ze hebben een groot netwerk en werken samen met alle zorgverzekeraars.

   

  Motorisch vaardiger worden

  De jeugd motorisch vaardiger maken. Dat wil Performance Guys bij De Volewijckers bereiken. Hierdoor worden blessures voorkomen en prestatie en plezier vergroot.

   

  Screeningen

  Snelheid, wendbaarheid en explosiviteit zijn allemaal eigenschappen die met meer fysieke kennis eenvoudig te verbeteren zijn. Daarom zullen de fysiotherapeuten van Performance Guys 4 keer per jaar alle selectiespelers screenen. De fysieke status van spelers wordt dan in kaart gebracht. Aan de hand daarvan kunnen trainingsschema's worden gemaakt en aangepast.  Mochten er verdenkingen van een blessure of pathologie zijn, dan wordt er contact opgenomen met ouders of verzorgers.

  De screeningen worden vanaf maandag 14 maart ingepland. Spelers en teamleiders worden hierover ge├»nformeerd door de co├Ârdinatoren.