• De tweede seizoenshelft is nog maar amper begonnen maar achter de schermen zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen. Omdat steeds meer teams op hogere niveaus spelen, worden er ook hogere eisen gesteld aan onze trainers. Robin de Weij is zo’n trainer. Hij is volgend seizoen verantwoordelijk voor de O16- en O18-selectie.

   

  Een goede speler …

  Hoewel hij slechts 33 jaar is, heeft Robin er al een flink voetbalcarrière opzitten. In de jeugd speelde hij onder meer bij Heerenveen, FC Volendam, en Haarlem. Daarna volgden verschillende amateurclubs in de omgeving, waaronder Ajax. Ook stond hij al op jonge leeftijd als trainer op het veld.

   

  … en een ervaren trainer

  Robin heeft maar liefst 15 seizoenen ervaring als jeugdtrainer, steeds bij teams die op hoog niveau speelden. De laatste 4 seizoenen werkte hij bij SDZ. Bij De Volewijckers wordt Robin verantwoordelijk voor de O16- en O18-selectie, die uitkomen in de 5e en 6e divisie.   

   

  Wordt Robin jouw trainer?

  Zou jij graag met Robin de Weij trainen? Wil je spelen op divisieniveau en profiteren van goede faciliteiten? We zoeken nog talentvolle en ambitieuze spelers. Laat zien wat je kunt op onze Talentdagen.