• Noël Reit neemt afscheid van de Volewijckers en zet carrière voort bij Almere City

  21 jun 2024
 • Keeper Noël Reit heeft aangekondigd dat hij de Volewijckers zal verlaten om een nieuw avontuur aan te gaan bij Almere City. De jonge doelman, die de afgelopen seizoenen vaak onpasseerbaar bleek, wordt met trots uitgezwaaid door zijn teamgenoten en de mensen binnen de vereniging.

  Reit viel al in zijn vroege jaren op door zijn indrukwekkende reflexen en was menig spits de baas. Zijn talent bleef niet lang onopgemerkt, wat leidde tot een veelbelovende carrière.

  Een hoogtepunt in zijn loopbaan was de overstap naar Feyenoord, een van de topclubs in Nederland. Deze periode in Rotterdam was voor Reit een unieke kans zijn vaardigheden verder te verfijnen en daar stond hij ook regelmatig in de basis.

  Bij de Volewijckers vond Noël Reit een thuis waar hij zijn ervaring en expertise volop kon benutten. Zijn aanwezigheid op het veld gaf de verdediging stabiliteit en vertrouwen, en zijn spectaculaire reddingen hebben menig wedstrijd beslist. Ondanks zijn inzet en professionaliteit kon hij helaas niet voorkomen dat de club degradeerde.

  Nu breekt een nieuw hoofdstuk aan voor Noël bij Almere City. De club uit Almere heeft hoge verwachtingen van hun nieuwe aanwinst. "Ik ben enorm enthousiast over deze stap," aldus Reit. "Almere City heeft een ambitieus plan en ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van dit team en bij te dragen aan hun doelstellingen. Ik zal komend seizoen in de O23 starten en hoop daarna verdere stappen te zetten."

  De Volewijckers bedanken Noël Reit voor zijn toewijding en prestaties in de afgelopen seizoenen. "We zijn trots dat Noël bij ons heeft gespeeld en wensen hem alle succes bij Almere City," aldus de club in een officiële verklaring.

  Zie ook: Jong City verwelkomt nieuwe talenten, maar neemt ook afscheid - Almere City FC

 • ..