• De afgelopen weken zat de stijgende lijn erin. Maar steeds werd met één doelpunt verschil verloren. Op de training waren de spelers gretig. Rondjes lopen: geen probleem. En er is hard gewerkt aan de schotkracht en zuiverheid. De meeste spelers werken thuis extra aan hun conditie door een paar blokjes in het dicht bij zijnde plantsoen te lopen. Coach Mustafa zet de spelers op de goede plek en heeft inmiddels een spelwijze opgebouwd die staat als een huis. Klasse!
    Dit werpt inmiddels vruchten af. Purmerend was kansloos. In de eerste helft ging het nog gelijk op. Onze Batuhan was een plaag voor de tegenstander. Hij slalomde door de verdediging van purmerend alsof ze er niet stonden. Een 1-0 voorsprong was verdiend. Purmerend kwam nog wel terug maar voor rust maakten we ook nog 2-1. En tijdens het fluitsignaal voor de rust schoot Batuhan ook nog eens van grote afstand de bal in het goal. Helaas besloot de scheidsrechter deze goal niet te tellen omdat het fluitje ging.
    Na de limonade ging alles nog beter. Nu was te merken hoe sterk dit team van Volewijckers conditioneel is. Santiago demarreerde steeds met de bal aan z’n voet over het halve veld. Wie kan deze spits nog afstoppen? Eymen is als keeper een toptalent maar brengt als voetballer ook veel. Op doel verving Nathaniel hem overigens ijzersterk. Bruno is de middenvelder met de loepzuivere pass en assists. Achterin zijn Layana (met prachtig nieuw kapsel), Rayan en Ahmet onpasseerbaar. Yafet en Uhmut waren afwezig en werden gemist. Gelukkig waren de vervangers Fanuel en Karim in vorm.
    Eindstand was 5-1. Deze overwinning smaakt naar meer! De tegenstanders zijn gewaarschuwd: here we come!

    In alle vroegte begonnen we gretig.