• Voor het eerste team heeft De Volewijckers deze week een nieuwe trainer aangesteld, de 44-jarige oud-profvoetballer Pascal Heije.
   
  Pascal Heije heeft de nodige ervaring in zowel het amateur- als het profvoetbal. Als professioneel speler begon Heije bij Ajax (debuut op 26 maart 2000 tegen NEC). Hij vervolgde zijn loopbaan,
  eerst op huurbasis, bij RBC Roosendaal. Daarna volgden een succesvolle periode bij NEC (2003-2005), één seizoen Go Ahead Eagles (2005/2006), kort Willem II, en terug bij RBC Roosendaal (2008/2009).
  In het buitenland speelde Heije op Cyprus voor APEP Pitsilia en in Indonesie in de hoogste divisie voor de club Persires Bali Devata.
  Als amateurvoetballer kwam Heije uit voor onder andere Ajax (amateurs) en Blauw Wit Beursbengels.
  Ook bekleedde hij diverse functies: bij de onderbouw van RKAVIC was hij technisch coördinmator, bij FC Weesp runde hij de jeugdafdeling, via de door hem opgerichte Golden Boy Voetbalbalschool (sinds 2018), en laatst was hij actief bij Ajax O14.
   
  Heije is aangesteld tot einde van dit huidige seizoen. De Volewijckers wenst Pascal veel succes en zaterdag meteen een mooie start in Alkmaar tegen Kolping Boys. Die wedstrijd start om 15.15 in Sportpark De Nollen in Alkmaar.