• Wat een wedstrijd, de tegenstanders schijnen nog steeds bezig te zijn ballen uit het net te halen. Dat kan ook niet anders met een klinkende 14-2 overwinning!

    Wat waren jullie op dreef, de ene na de andere prachtige combinatie vloog ons toeschouwers om de oren! Hercules wist de eerste 10 minuten nog de bal tegen te houden maar daarna was het hek van de dam! Zakaria opende voor ons de score en daarna volgende in hoog tempo de doelpunten elkaar op! De een nog mooier dan de andere. Met name Saleem en Sam hadden het op hun heupen, maar ook Adnaan en Bouwe wisten met pracht goals het net te vinden.

    Naast scoren onderscheidde Bouwe zich met een Italiaanse sliding waarna Jack het dunnetjes over deed en meerdere keren het slot op de deur was als Hercules probeerde uit te breken; goed verdedigt! Jethro kreeg meerdere keren de handen op elkaar met zijn hun al iconisch truc en Adam glipte langs alles en iedereen.

    Jongens jullie hebben als een echt team gespeeld; aanvallen, verdedigen, scoren, juichen, jullie deden het allemaal samen, goed werk!

    Wij zijn Volewijckers!


    Een duizelig getikte supporter