• De fans van Volewijckers O7-1 kwamen vandaag ogen te kort, er werden vandaag namelijk 4 wedstrijden gespeeld! Maar misschien nog wel belangrijker Sinterklaas komt vandaag ook aan! Met zo’n extra spannende dag als vandaag was het voor sommigen bijna moeilijk om aan voetbal te denken. Maar jullie mogen trots op jezelf zijn want het is gelukt om bijna alles te winnen! 3 van de 4 wedstrijden werden namelijk in winst omgezet!


    9-8 de Dijk
    Wij lijken wel een echte profclub. Wij zijn namelijk dit jaar niet actief in één maar twee competities! In de Amsterdam-Noord competitie werd een bloedstollende derby afgewerkt tegen de Dijk. Wij trokken uiteindelijk aan het langste eind en wonnen met één goal verschil! Wat een thriller en super knap dat jullie deze hebben gewonnen.


    6-1 OFC
    In de KNVB competitie werd tegen de andere buren gespeeld van OFC. OFC werd over de knie gelegd en door een goed samenspelend Volewijckers verslagen. Bouwe, Max en Sam wisten meerdere keren het net te vinden! Sam probeerde met een uiterste krachtsinspanning de enige tegen goal te voorkomen, maar dit lukte hem net niet, goed geprobeerd!