• Strijders van Volewijckers O7-1,

  Volewijckers - KFC 14-4

  Het was een mistige ochtend, maar ondanks de mist wisten jullie elkaar moeiteloos te vinden. Bouwe, Saleem, Jethro, Adnaan en Sam verscheen aan de aftrap en waren klaar om te strijden!

  Jullie namen het op tegen KFC en waren van begin af aan vastberaden om een monsterscore neer te zetten. Jullie vlogen namelijk over het veld en gingen voor elkaar door het vuur. De slidings, schouderduwtjes en kansen vlogen de toeschouwers om de oren. KFC weerde zich echter kranig en het duurde even voor het vizier op scherp stond. Sam wist uiteindelijk een gat te vinden in de defensie met een afstand schot. Daarna knalde Adnaan raak met zijn linker, ja u leest het goed met zijn linker! Adnaan en Sam wisten voor rust beiden nog een keer te scoren wat de tussenstand bepaalde op 4-0. De doelpunten makers vlogen elkaar nog even in de haren maar loste het op als echte teamgenoten, heel goed mannen!

  In de tweede helft plukten jullie de vruchten van het moordende tempo dat jullie KFC hadden opgelegd in de eerst helft. Jullie liepen dan ook snel uit naar een flinke voorsprong. Jethro en Bouwe waren als rots in de branding achterin bijna niet te passeren. Saleem had zijn vizier in de 2e helft iets te hoog afgesteld. Hierdoor moesten de moeders achter het doel menig maal wegduiken voor zijn kanonskogels. Adnaan en Sam bleven echter dodelijke effectief en knalde alles er in. En waar Adnaan met zijn linker scoorde wist Sam met zijn rechter te scoren, het moet niet gekker worden! Maar misschien was het nog wel mooier om jullie te zien combineren. We zagen meerdere mooie passjes en voorzetten. Deze leiden niet allemaal tot goals maar waren wel om te smullen.

  Saleem besloot in het loop van de 2e helft toch maar zijn vizier iets naar benden af te stellen. Hierdoor kwam hij als nog menig maal op het scorebord, knap werk! Omdat het toch ook wel een beetje eentonig en saai werd verloren jullie een beetje de concentratie en wist KFC een paar keer te scoren. Maar het mocht niet baten want de overwinning was al veiliggesteld.

  Goed gespeeld mannen, ik vond het een feest om jullie vandaag te zien samen spelen als een echt team. Jethro en Bouwe waren achterin een soort Berlijnse muur en Sam, Adnaan en Saleem konden zich voorin uitleven; kortom een echt team! Voor nu fijne dagen en tot volgend jaar!