• De tweede seizoenshelft is nog maar amper begonnen maar achter de schermen zijn we al volop bezig met de voorbereidingen voor het komend seizoen. Omdat steeds meer teams op hogere niveaus spelen, worden er ook hogere eisen gesteld aan onze trainers. We zijn dan ook heel blij dat Don Guezen ook volgend seizoen aan onze club verbonden blijft. Hij is dan verantwoordelijk voor de O14-selectie.


  Voetbalhart

  Don is iemand met een echt voetbalhart. Hij eet, praat, denkt en droomt voetbal. Al vanaf zijn jongste jeugd is hij op de Amsterdamse voetbalvelden te vinden. Hij speelde bij meerdere Amsterdamse verenigingen, waaronder 2 jaar als prof bij FC Amsterdam. Als zaalvoetballer speelde hij op het hoogste niveau en werd kampioen van Nederland. Zijn zoon Dean speelt betaald voetbal bij Top Oss en dochter Dewi in het eerste dameselftal van Kadoelen.

   

  Ervaren trainer

  Don heeft vele jaren ervaring als trainer. Hij coachte onder meer ons eerste elftal, was scout en wedstrijdanalist onder Andries Jonker bij MVV en Willem II, en trainde vele jeugdteams. Sinds 2009 heeft hij zijn eigen voetbalschool, Maradona.  


  Ten aanval

  Don houdt van aanvallend voetbal. Het liefst laat hij zijn teams 1-3-4-3 spelen, de meest aanvallende opstelling mogelijk. Die voorliefde voor aanvallend voetbal zie je ook terug in zijn trainingen. Dat deze aanpak resultaat heeft, blijkt wel uit de prestaties van de O13-1. Dit team werd de eerste competitiehelft kampioen in de hoofdklasse met een doelsaldo van maar liefst +95!

  Word Don jouw nieuwe trainer? 

  Zou jij graag met Don Guezen trainen? Wil je spelen op divisieniveau en profiteren van goede faciliteiten? We zoeken nog talentvolle en ambitieuze spelers. Laat zien wat je kunt op onze Talentdagen.