• Wat speelt er bij de club? Wat wordt er in het bestuur besproken? Regelmatig brengt interim-voorzitter Thomas Bayer je op de hoogte van wat er speelt binnen onze vereniging. Dit is de update van juni 2022.

   

  Aanleg kunstgrasveld

  Na een prachtige tweede seizoenshelft, waarin we weer heerlijk konden voetballen, werden wij afgelopen maandag opgeschrikt door een bericht van de gemeente Amsterdam. De aanleg van het kunstgrasveld wordt vooralsnog met 6 maanden uitgesteld. Hoewel het veld aangelegd zou mogen worden, heeft de gemeente er na klachten van omwonenden toch voor gekozen om de aanleg stop te zetten.

  Er gaat nu ook gekeken worden naar de mogelijkheden om veld 2 (hoofdveld) om te zetten naar een kunstgrasveld. Ook daar hebben wij te maken met omwonenden. Wij hopen dat deze groep mensen bereid zijn verder te kijken dan hun eigen belang en rekening te houden met de grote behoefte om te sporten bij onze vereniging. Zo hebben wij een grote wachtlijst van potentiĆ«le jeugdleden die wij hierdoor geen plek kunnen gaan bieden.

  Ik heb reeds contact gezocht met de wethouder (de heer Sofyan Mbarki), om te informeren of ook hij zich kan vinden in het huidige beleid van deze gebroken belofte aan de jeugd van Amsterdam Noord. Ik houd jullie op de hoogte aangaande deze vervelende situatie.

   

  Verpachting kantine

  Wij hebben ons voorgenomen om de kantine te verpachten. Mogelijke gegadigden kunnen zich tot 1 juli 2022 aanmelden bij het bestuur, ook voor verdere info. We vragen gegadigden om een plan in te dienen waarin zij aangegeven hoe zij de Volewijckers-kantine zouden willen vormgeven.

  Ons grootste belang is dat het een verenigingskantine moet blijven. Dus voor en door De Volewijckers. Dit houdt in dat alleen leden van de Volewijckers zich kunnen aanmelden voor de mogelijke pacht. Het bestuur kiest het beste plan uit en zal dit dan voorleggen in de komende ALV. De leden mogen dan stemmen of zij hiermee akkoord gaan, of dat de situatie blijft zoals hij nu is.

   

  Het voorzitterschap

   

  Bij de komende ALV in november moet er een voorzitter worden gekozen. Ik heb mij afgelopen januari als interim beschikbaar gesteld om de functie uit te oefenen tot aan de volgende reguliere ALV. Denk je dat jij een goede voorzitter zou zijn? Je kunt je bij  het huidige bestuur aanmelden. Zorg aub voor een schriftelijke motivatie, zodat wij deze kunnen publiceren voor bij de verkiezing.

   

   

   

  Wij zijn De Volewijckers!
   
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Thomas