• Wat speelt er bij de club? Wat wordt er in het bestuur besproken? Regelmatig zal interim-voortzitter Thomas Bayer de leden van ASC De Volewijckers op de hoogte houden van wat er allemaal speelt binnen onze vereniging. Dit is de update van april 2022.

   

  Promoties

  Op voetbalgebied gaat het de vereniging voor de wind. Zo zijn de 023-1 zaterdag en de JO13-1 beide gepromoveerd naar de tweede divisie, Gefeliciteerd! Ook ons zaterdag 1 en het eerste team in de zaal zijn enorm op stoom! Het is echt een genot om naar deze teams te komen kijken. Net als al onze andere teams natuurlijk.

   

  7x7 voetbal

  De KNVB introduceert 7x7 voetbal voor 18 jaar en ouder bij de mannen. Jullie kunnen je hiervoor opgeven. Voor meer info: secretaris@volewijckers.nl

   

  Prijswijzigingen

  Wij hebben tot onze spijt de prijzen in de kantine moeten verhogen voor een groot aantal producten. Dit als gevolg van de enorm gestegen inkoopprijzen.

  Naar aanleiding van deze prijsverhogingen kregen wij teleurgestelde geluiden terug van onze leden. Aangezien wij een vereniging zijn van en door de leden hebben wij besloten een aantal prijzen alsnog wat te verlagen. Te denken valt dan aan producten als: koffie, chips en flesjes bier. Eigenlijk hebben we deze inkomsten wel hard nodig, Dus weet dat wij als vereniging altijd hard op zoek zijn naar mensen die willen helpen (bardiensten, wedstrijdsecretariaat etc) Ook sponsoren hebben we vanzelfsprekend nooit te veel, dus meld je aan!

   

  Nieuw kunstgrasveld

  Wij hebben een akkoord! De gemeente zal vanaf 6 juni as een start maken met de realisatie van het nieuwe kunstgrasveld incl. ledverlichting in de plaats van het huidige 1e speelveld. Dit geeft dan voor volgend seizoen meteen meer ruimte om te trainen op een extra verlicht veld.

   

  Kleedkamers

  Ook zullen we z.s.m. een tweetal tijdelijke ruimtes laten bijplaatsen waardoor de druk van de kleedkamerbezetting er een beetje vanaf kan.

  Naar een meer definitieve oplossing (nieuwbouw) wordt ook gekeken. Hiervoor zijn de eerste stappen met de gemeente nu gezet. Vanzelfsprekend zullen wij de leden hierover goed blijven informeren. Daarnaast zullen de leden ook inspraak krijgen in de definitieve uitvoering.

   

   

   

  Veel succes en plezier de komende periode! Wij zijn De Volewijckers

   

  Thomas Bayer