• Volewijckers Baronnen 2 - Hercules Leeuwen

  Vandaag stond er een dubbele ontmoeting op het programma. Hieronder het verslag van de wedstrijd tegen de Leeuwen van Hercules.

  Hercules had wat moeite met de Volewijckers vinden. Toen het eenmaal 8:30 was stonden er welgeteld 3 spelers van de tegenstander. Niet getreurd, Zakaria boodt aan om even bij de tegenstander te spelen totdat hun 4e speler ook haar weg had gevonden.

  Het begon nog redelijk aftastend. Het balletje ging prima rond en er waren paar kleine kansjes. Al snel kwam de 4e speler van Hercules opdraven en kon Zakaria weer bij zijn teamgenoten aansluiten. Jack en Max hadden toen beide 1x de goal gevonden. Eenmaal op oorlog sterkte waren de Volewijckers niet meer te houden.

  De ene naar de andere bal vloog er in met als hoogtepunt een mooie diepte pass van Amir op Jack, die speelde langs de lijn z'n mannetje uit een gaf ‘m strak voor op Adam die perfect was mee gelopen. Adam schoof de bal koel de goal in. Driss had ondertussen ook weer furore gemaakt met een assist en een goal.

  Bij rust waren trainer, leider en scheids de tel al kwijt. Het was of 10-0 of 12-0 en zelfs 13-0 werd genoemd.

  In de rust zouden we eigenlijk wisselen maar we schatte in dat de score nog hoger zou oplopen als het andere team van ons een helft zich zou mogen botvieren op deze tegenstander. Die wist overigens te melden dat hun beste twee spelers er niet bij waren en dat we daar maar mazzel mee hadden. Ze gingen er even aan voorbij dat we eerder in het seizoen dit team met die spelers al met 14-4 hadden verslagen.

  In de tweede helft was de tegenstander iets beter bij de les bij de aftrap en scoorde prompt. Het mocht niet baten, onze jongens gingen volop door en elke speler wist ook in de tweede helft te scoren. De eindstand zal altijd gissen blijven maar we houden het op een gemiddelde van 17-2.

  Goed gedaan jongens. Alle tips uit de kleedkamer heb ik terug gezien en de ene aanval was nog mooier dan de andere.

  Ik wens jullie allemaal fijne dagen en tot in het nieuwe jaar!