• Een Volewijckers-team van O18- en O23-spelers is zaterdag 7 januari kampioen geworden van de Covebo Cup op het complex van Sparta Nijkerk. De groenwitten wonnen met 1-0 van Roda'46 uit Leusden.
   
  In de Covebo Cup spelen acht teams uit de JO19-lichting van topamateurverenigingen Sparta Nijkerk, DOVO, DVS'33, Excelsior Maassluis, Orion, Roda'46, De Treffers en ASV De Volewijckers. Twee poules van vier ploegen, waarna kruisfinales bepalen wie er met de winst vandoor gaat.
   
  De Volewijckers begon in de poulefase met een 1-0 nederlaag tegen Roda'46, heel ironisch dus, de begin- en eindtegenstander. De tweede wedstrijd werd met 1-0 gewonnen van Sparta Nijkerk. De laatste wedstrijd leverde een 0-0 gelijkspel op tegen Orion. Deze uitslagen waren genoeg voor een halvefinale-plaats. Daarin werd met 1-0 gewonnen van DOVO. De andere halve finale leverde een zege op van 1-0 voor Roda'46 tegen DVS'33.
   
  In de finale was De Volewijckers de betere ploeg. De wedstrijd leek echter uit te draaien op een gelijkspel - en dus op een penalty reeks. Toch wisten de onzen toe te slaan. In de laatste minuut werrd het 1-0. Na de winst in 2020, werd bij de herstart van het hoog aangeschreven toernooi (na de coronapandemie) andermaal  de beker gepakt. Een uitstekende prestatie van de jonge groenwitte leeuwen! Dit is een stevige felicitatie waard namens iedereen van de club.
   

  De O19-spelers die meespeelden in de Covebo Cup worden aanstaande donderdag op de club gehuldigd.