• Vanwege huidige corona maatregelen is het helaas nog niet mogelijk om kleding te kopen vanuit onze shop.
  Via onze webshop kun je alsnog bijv je wedstrijd tenue, windbreaker, sokken en accessoires kopen.

  Voor volledige collectie klik op onderstaande link:

  Webshop

 • Performance kleding De Volewijckers:

  Voor de Zaterdag 1 en Selectieteams vanaf O13-1 en hoger is het dragen van performancekleding uit de Volewijckers clublijn van Kelme verplicht gesteld. Dit betekent dat er in deze kleding wordt getraind, en dat het wordt gedragen van en naar wedstrijden.

  Voor de andere (selectie) elftallen kan dit in overleg gedaan worden met de trainer en het team.

  De volgende artikelen zijn onderdeel van het pakket en worden gedragen door de teamspelers:

  -        Zwart trainingstenue met V-logo (Kelme Segoviaset zwart + Garra kousen zwart). Deze set kan tevens gebruikt worden als reserve uittenue €50,-

  -        Neongeel/zwart trainingspak met V-logo (Kelme City trainingstop + Kelme City trainingsbroek) €80,-

  -        Regenjas (Kelme Dublin regenjas) €40,-

  -        Trainingstas €35 of rugtas Montes €35

  Totaal: €205,- pakketprijs €190,-

   

 • De vereniging zal begin van het voetbalseizoen zorgdragen voor het leveren van deze kledingpakketten. Deze kledingpakketten dienen aangeschaft te worden door de leden zelf en zijn volledig hun eigendom.

  Voor de keepers vervangen wij de Segoviaset door de Zamora evt. kleur rose  ook te gebruiken als reserveshirt. €65,- (incl. sokken)

 • Voor alle andere selectieteams is het dragen van performancekleding vrijwillig en zelf aan te schaffen. Stem dit gezamenlijk in je team af! Kijk wat voor jullie het passendste is qua budget.

  Natuurlijk straalt het éénheid uit als een heel team in dezelfde kleding naar de wedstrijd gaat. Daarom aan het begin van het nieuwe seizoen 2020-2021 éénmalig de mogelijkheid om tijdens de teambijeenkomsten kledingpakket aan te schaffen tegen gereduceerde prijs. Voorwaarde om te kunnen profiteren van dit verenigingsvoordeel is dat de spelers hun contributieplicht hebben geregeld. Kleding dient ook vooruit betaald te worden. Door de kostbaarheid van de kleding kunnen wij als vereniging geen grote voorraden aanleggen.

 • Onze wedstrijd tenue is een verplicht tenue die word gedragen tijdens wedstrijden.
  Deze bestaat uit een wedstrijd shirt incl. logo, wit broekje en Volewijckers-sokken €65 / €69 (inclusief rugnummers of initialen)

   

  In verband met levertijden worden tijdens de team meeting een moment ingelast om te passen zodoende om per team te bestellen bij Kelme

  Vanaf juli 2020 kunnen artikelen gepast en besteld worden in onze eigen VW-shop. Bestellingen moeten vooruit betaald worden. Houdt rekening met minimaal twee weken levertijd.

   

   

  De kledingcommissie

  kledingcommissie@ascdevolewijckers.nl