• Download hem nu!

  Uitslagen, programma's, standen: je vind het allemaal in de voetbal.nl app. Overzichtelijk en actueel. Superhandig om op de hoogte te blijven van alles rondom jouw team! Ook andere relevante informatie kan via de app gedeeld worden: voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten, aanwezigheid en autoindeling. 

  Download de app nu! Stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij A.S.C. De Volewijckers bent ingeschreven in de ledenadministratie. 

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren, word je gevraagd om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij onze club in de ledenadministratie bekend bent.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg ervoor dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij A.S.C. de Volewijckers bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet Als dit het aanmaken van een nieuw account belemmert, neem dan even contact op met de ledenadministratie@ascdevolewijckers.nl.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de Wedstrijdzaken-app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Hoe weet je met welk e-mailadres je bekend bent bij A.S.C. de Volewijckers? Dit adres vind je op de e-mails die je krikgt vanuit de club. Weet je je e-mailadres niet meer? Stuur dan een mailtje naar de ledenadministratie@ascdevolewijckers.nl

 • Meerdere kinderen bij A.S.C. de Volewijckers?

  Heb je meerdere kinderen bij A.S.C. de Volewijckers en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van A.S.C. de Volewijckers? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".